http://img34.imageshack.us/img34/6864/ilogo10.gif
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: TiGa3e3  
wWw.TsunmI.UcoZ.CoM » Counter-Strike » Tutoriale Server Mod » Warcraft 3 Mod (Tutorial Warcraft 3 pe server Counter Strike 1.6)
Warcraft 3 Mod
TiGa3e3Date: Thursday, 2009-08-27, 11:47 AM | Message # 1
Major
Group: Administrators
Messages: 82
Reputation: 0
Status: Offline
Tutorial Warcraft 3 pe server Counter Strike 1.6

Acesta este un mod pentru AMX Mod X ! Daca nu ai instalat AMX Mod X atunci trebuie sa-l instalezi inainte . Vezi pagina de instalare Amx Mod X

Instalarea automatica a fisierelor Warcraft3

Pentru a face acest lucru descarci installerul automat Warcraft3 ,il pornesti si alegi ca folder de instalare, directorul principal al serverului (HLDS).

Instalarea manuala a fisierelor Warcraft3

Dupa ce ai instalat corect AMX Mod X , descarci de aici Warcraft3.rar . Il dezarhivezi oriunde pe disc .Il deschizi si ai acolo trei foldere : addons , sound si sprites . Prima data deschzi folderul addons\amxmodx unde ai mai multe subfoldere . Copiezi continutul (nu folderul cu totul) fiecarui subfolder de acolo in folderul cu acelasi nume din HLDS\cstrike\addons\amxmodx ( unde HLDS este directorul in care ai serverul ) . Adica : toate fisierele din configs merg in configs , din plugins merg in plugins , din scriptings merg in scriptings samd.
Apoi te intorci la folderele sound si sprites. Deschizi sound; acolo este un folder war3ft, pe care il copiezi in cu totul in HLDS\cstrike\sound..Acum deschizi sprites; gasesti tot un folder warft3, pe care il copiezi cu totul in HLDS\cstrike\sprites.
Urmatorul pas : copiezi fisierul wc3.css din folderul de instalare in HLDS\cstrike.

Dupa ce ai copiat fisierele dupa una din metodele de mai sus, editezi pluginul : mergi in HLDS\cstrike|addons\amxmodx\configs\plugins.ini unde treci sub celelalte linii :
war3ft.amxx (daca este deja acolo nu mai trebuie editat) .

Urmatoarul pas este sa mergi in HLDS\cstrike\addons\amxmodx\configs\modules.ini unde stergi «punct si virgula » din fata liniilor : engine,fakemeta, nvault .Trebuie sa arate asa :

sqlite
fun
engine
fakemeta
;geoip
;sockets
;regex
nvault
cstrike
csx

Pentru a activa salvarea de xp in joc trebuie sa mergi in HLDS\cstrike\addons\amxmodx\configs\war3ft ,unde deschizi war3FT.cfg cu wordpad si cauti linia "wc3_save_xp" unde pui 1 in loc de 0, apoi la wc3_save_by pui 2 daca vrei sa salveze pe nick,1 pe ip si 0 pe steamid.

Pentru a vedea daca s-a instalat bine pornesti serverul si dai amx_plugins , unde vei vedea war3ft.amxx running .Cfg Cu Aim

Nu Da ----> Click<----

Da un click Luarai Foc

 
wWw.TsunmI.UcoZ.CoM » Counter-Strike » Tutoriale Server Mod » Warcraft 3 Mod (Tutorial Warcraft 3 pe server Counter Strike 1.6)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2023